1028388400

Pilates

För sju år sedan gick jag på mitt första Pilatespass. Det var det absolut töntigaste jag någonsin varit med om. Ligga där och lata sig. Det där kan inte kallas träning, tänkte jag.

Nu vet jag bättre.

För min del handlade uppvaknandet om min rygg. Två totaldestruerade diskar och två diskbråck gjorde att jag ständigt hade mer eller mindre ont i ryggen. Läkaren frågade efter den längsta tid jag varit utan smärta. Jag svarade en timme. Idag säger jag två veckor. Och det har jag stabiliseringsträning och pilates att tacka för.

STOTT PILATES

Det finns många olika utbildningar i Pilates. Det var dock enkelt att välja. Alla de bästa lärarna jag haft kom från STOTT. Inte en lätt väg att gå, men kvalité lönar sig. Jag har licens för STOTT Advanced Matwork, en träningsform som utförs på matta men eller utan lätta vikter och redskap.

Pilates är koncentration och kontroll på djupet. Jag brukar säga att om man tycker att en övning är lätt beror sannolikt på att man inte gör den rätt. När du lär dig få kontroll på dina inre stabiliserande muskler blir du starkare än du trodde möjligt.

Nästa kurs: Höst 2016

Pris: 1200 kr/ 8ggr (ord 1360 kr)

Är du medlem på Hälsokällan? I mån av plats kan du på ytterligare rabatt, 1000kr/ 8 ggr.
Välj alternativet ”medlem hälsokällan” så återkommer jag med om du kan få en sådan plats.

Fler kurser planeras. Tiderna är ej ännu satta. Förslå gärna en tid som passar dig så ser vi vad vi kan göra: info@motivana.se

Förra kursen:
pilatesposter

– motivation till nya vanor –