armboejning_768px

Personlig träning

Är du övertygad om att träning inte är något för dig? Eller har du hållt på ett tag och ”inget händer”?

Att träna med en personlig tränare ger garanterat resultat på vilken nivå du än befinner dig. Vare sig du vill bli starkare, få bättre kondition eller öka din rörlighet får du ett program som passar just dig. Och framför allt kommer vi att ha roligt! Du kommer att längta efter din träning. Det är garanti på det.

Har du ont i rygg, höfter och leder? Tänker du att du inte kan träna för din onda ryggs skull? Då ska du träna med mig. Stor erfarenhet av att träna bort ryggsmärta på på mig själv och på andra.

Min äldsta kund började träna med mig när hon var 75 år så det är aldrig försent. Själv var jag 37 när jag fick ändan ut vagnen.

Jag finns på Hälsokällan Gärdet. Dessutom på SEB Kungsträdgården, Nordea Hamngatan, OMX Nasdaq, Teknikföretagen. Vi kan även köra utomhus eller på ditt jobb.

 

halsokallan_gardet

Hälsokällan Gärdet

På Sandhamngatan 63 A, Stockholm, finns ett toppenfint gym med allt du/vi behöver. Vill du bli medlem har de förmånliga priser och du får då också rabatt på den personliga träningen. Det går också bra att träna med mig utan att bli medlem. Här håller jag också klass i SomaMove och yoga samt kurs i pilates.

 

niana_your_wellness_partner

Niana AB

Har ditt företag avtal med Niana friskvård? Då kan du träna med mig på ert företagsgym enligt Nianas prislista. Nasdaq OMX, SEB, Teknikföretagen, Svenskt Näringsliv, Sveriges Riksdag är några av Nianas kunder.

 

Jag-kan-inte-jogga klasser

”Jag kan gå på ett gympapass, men springa det går bara inte!”

”Det vore så praktiskt att kunna jogga, men det är så jobbigt och tråkigt!”

”Jag kan inte visa mig med joggingkläder – folk skulle skratta!”

Låter du så? Det jag gjorde jag en gång i tiden. Och så har flera av mina kunder sagt. Du behöver inte tro att det ska gå. Kom med din misstro och låt mig göra troendet!

I April kör vi på Sveriges Riksdag enligt mottot ”Spring inte snabbare eller längre än att du längtar till nästa pass!”.

– motivation till nya vanor –