origin_4764589528

Äta

GI, LCHF, Viktväktarna, Isodieten, pulver, Stenåldersdieten… listan är lång på vad som sägs vara det bästa sättet att äta. Och i ärlighetens namn så fungerar de flesta. Om det bara är så att du fort ska gå ner i vikt. Om du däremot vill hitta ett långsiktigt hälsosamt sätt att äta – ja, då är det en annan sak.

Jag hjälper dig med noggranna kostanalyser om du vill. Räknar på mättade och omättade fetter, vilka vitaminer du får i dig och vilka extra behov just du har i ditt liv och med din specifika träning.

För dig som är trött på att tänka på kalorier och tabeller fokuserar vi på att hitta små, men ack så effektiva, förändringar som passar dig. Förändringar som du faktiskt vill göra och som gör din mat godare och roligare.

En förändring är inte hållbar du inte upplever att den också är en förbättring. Jag hjälper dig hitta förändringarna som du med glädje tar till dig!

Hitta din vikt

Dras du med några, eller många, kilo för mycket? Har du givit upp? Är du övertygad om att du har en extra tung benstomme och en sjukligt låg ämnesomsättning? Skäms du för att du inte kan låta bli att äta i smyg? Äter du för för att trösta dig, för att belöna dig, för att du bara inte kan hindra dig? Går du bara upp i vikt av att träna?

Låt mig hjälpa dig. Med maten, träningen, vilan och dina valda sanningar.

– motivation till nya vanor –